منتديات فزاع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Prof Rushwan Malaysia

اذهب الى الأسفل

Prof Rushwan Malaysia Empty Prof Rushwan Malaysia

مُساهمة من طرف سعد ثابت الأربعاء مارس 30, 2022 1:08 pm


PROFESOR HAMED AM RUSHWAN
Prof Rushwan (technologybank-bitrix24-site.translate.goog)

Prof Rushwan Malaysia L


DI SISI GELAP BULAN
HTTPS://WWW.RUSHWAN.ORG
SATU LELAKI, BERJUTA-JUTA PELAJAR, DAN DUNIA YANG LEBIH BAIK UNTUK GENERASI AKAN DATANG, INSYA ALLAH

KAMI ADALAH INOVATOR

PENCAPAIAN TERBAIK OLEH PROFESOR RUSHWAN YANG BERJAYA SEPANJANG ZAMANDI TENGAH-TENGAH KEMELESETAN KANADA!
RAWATAN ENJIN CANDIAN YANG PERTAMA
"Hamed" tiba di Kanada semasa kemelesetan teruk pada awal tahun sembilan puluhan, abad lalu, mendapati warga Kanada perlu memilih setiap hari antara makanan yang mencukupi, atau gas yang mencukupi untuk menjalani kehidupan seharian mereka, dengan ONE Juta warga Kanada menerima bantuan kewangan sosial di ontario sahaja , dengan diskriminasi yang cukup daripada pihak polis dan memutuskan perkauman dalam pekerjaan, malah perkhidmatan kerajaan bukan dari kulit putih melawan warna tetapi juga dari pekerja kulit hitam terhadap warna, ini adalah kali pertama dia mengalami diskriminasi berdasarkan kulit, nampak bodoh baginya tetapi realiti tahun sembilan puluhan Kanada. .
Dalam projek sains teknikal Gunaannya, Hamed mendapati bahawa semua produk penyelenggaraan enjin kereta adalah import!
Oleh itu, beliau memutuskan untuk menakluki pasaran ini dan menukar Kanada daripada pengimport kepada pengeksport dalam bidang ini, beliau menjelaskan bagaimana beliau memulakan R&D untuk IRAP ini program kerajaan untuk R&D dan permulaan perniagaan.

Awam Barat dipujuk oleh kejayaan, Jabatan Kerajaan dipujuk oleh ancaman, dan kedua-duanya akan mengutamakan kedua-dua parameter yang disebutkan berbanding Keadilan. "Hamed" tidak mentafsirkan kejayaan mahupun ancaman, jadi, Tiada Apple untuk Johnny, Hamed telah ditolak oleh IRAP.
Permulaan dan kejayaan yang luar biasa ini akan menjadi sebahagian daripada kesempurnaan metodologi penyelidikannya selama 10 tahun untuk menjadi yang pertama Ph.D. disertasi 7 projek.

Prof Rushwan Malaysia L


Dan permulaan belanjawan Luar Biasa 0 akan menjadi moto hidupnya di 7 negara seterusnya, dan inspirasi untuk berjuta-juta selepas Hamed.
Ciptaan Prof. Rushwan tentang perangkap magnet untuk penapis minyak kereta dan pembangunan seterusnya untuk paip air yang memagnetkan air minuman untuk tujuan terapi, dengan tandatangannya pada setiap produk dan cermin cesium yang menakjubkan untuk memfokuskan medan magnet dan mendorong penonton TV terus ke Walmart dengan sensasi kelegaan bagi setiap pemilik kereta yang berharap untuk memastikan keretanya hidup paling lama semasa recision yang lebih teruk.
Selepas lebih 30 tahun kini Prof. Rushwan memberi kami Contoh pada tahun 2021 Minneapolis akan membayar harta pusaka George Floyd $27 juta selepas majlis bandaran mengundi untuk menyelesaikan tuntutan mahkamah dengan keluarga, satu tindakan baharu yang baik yang diterajui oleh kejayaan liputan kepada orang ramai dan ancaman kepada kerajaan jabatan, tetapi "SEKARANG" banyak kes yang serupa akan dilayan sama untuk Keadilan, hanya kerana mereka semua kekurangan 2 parameter pertama yang Profesor Rushwan nyatakan dalam kurikulumnya, "Kejayaan dan Ancaman", Malangnya.
Prof. Rushwan bukan sahaja perlu bermula dari dengan bajet sifar semasa kemelesetan Kanada, tetapi hanya dengan mesin pengeluaran sifar bajet, bukan sahaja kerana bajet, tetapi hanya 2 syarikat yang mengawal produk itu adalah Amerika dan Jepun yang kedua-duanya kurang daripada ingin berkongsi rahsia mesin mereka dengan Kanada, Kanada pernah membayar berjuta-juta untuk import ini semasa kemelesetan yang lebih teruk di bawah pengaruh iklan promosi TV Ruthless, Prof. Rushwan terpaksa bermula dari awal dan mencipta, membina, dan kemudian menyempurnakan Mesin Rawatan Enjinnya , cerita lengkapnya ada dalam "Essential Strategies for Technopreneurs" percuma beliau, Prof Rushwan tidak pernah tahu bahawa cabaran ini akan berbaloi sekarang dan sangat baik nanti apabila Dubai akan memusnahkan bekas misi menyelamatnya untuk mangsa banjir... teruskan membaca dan terkejut ..
Prof. Rushwan Membina mesin ini pada usia dua puluhan
Walaupun dia bermula dengan bajet 0 dan kerajaan Kanada kemudiannya akan menerima pendaftaran R&Dnya beberapa tahun kemudian hanya untuk mengembalikan cukainya selepas itu terhadap rahsia penyelidikannya yang lengkap!
Anda tidak akan percaya bagaimana pendatang baru dengan bahasa Inggeris yang rosak membina kilang yang lengkap daripada 0 Budget
Bagaimana untuk membuat mesin serupa untuk barisan pengeluaran berjuta-juta dolar yang melebihi Kualiti mereka? Baca terus: strategi penting untuk usahawan teknologi
ASIN : B00TMAVOM2
ISBN-13 978-0-9737536-0-8
EAN 9780973753608
Betul-betul PERCUMA.

HTTPS://WWW.RUSHWAN.ORG

1983
BATERI KAPAL SELAM PENGECASAN TANPA ELEKTRIK
Menggantikan proses pengecasan bateri kapal selam diesel dan cas Elektrik dengan penemuan tulen ciptaan sistem pengecasan kimia.

1986-1987
MENGASASKAN BANK TEKNOLOGI
Profesor Rushwan mencipta visi untuk mempunyai bank untuk kemanusiaan menjadikan semua teknologi tersedia untuk semua orang.

KAPSUL GAS OKTANA RUSHWAN 1992
, MENGURANGKAN HARGA GAS BERBANDING TELAGA PENAPISAN
Sebagai tindak balas kepada seruan pengguna Kanada terhadap harga gas meningkatkan khususnya jurang harga yang besar antara 87 dan 91 oktana semasa kemelesetan teruk Kanada pada tahun sembilan puluhan sebagai bukti yang menarik tentang eksploitasi pengguna oleh kilang penapisan dan syarikat minyak
Hamed mencipta semasa pengajian kimia pertamanya di Kanada untuk kesetaraan diploma, dan dengan sampel percuma daripada pembekal penapisan yang sama, kapsul pengoptimum Gas oktana pertama yang menaikkannya daripada 87 kepada 91 dengan hanya sepersepuluh daripada kos perbezaan.
Hamed mula menjimatkan berpuluh juta kepada warga Kanada biasa di seluruh negara

1993
MEMBETULKAN ARAH DOA UNTUK BERJUTA-JUTA DI AMERIKA UTARA
Hamed menggunakan gerak hati dan penambahbaikan yang mudah & logik untuk membetulkan masalah yang teruk pada masa itu membawanya kejayaan yang jelas dan juga membawanya ke cabaran sepanjang hayat bersama csis canada!

1997
MENEMUI RAHSIA UNTUK MENCETUSKAN HUTAN BELANTARA SEBENAR DALAM GINSENG HUTAN
Dengan membawa makmal kecilnya di dalam keretanya sepanjang masa khususnya semasa pengembaraan hutan liarnya yang lama, Prof. Rushwan menemui Rahsia Hebat.

2000
MENYELESAIKAN BENCANA GESERAN UNTUK TEKNOLOGI HOVERCRAFT
Dalam Ph.D. profesor penyediaan disertasi Rushwan mencadangkan penyelesaian tulen kepada malapetaka Hoverkraf menolak udara tetapi diseret oleh tanah....
Prof. Rushwan Membawa Hoverkraf di atas kusyen Teflon dengan geseran tanah SIFAR dan sangkar substrat Kevlar Plus Zylon.

2004
MENGHANTAR KESELURUHAN KILANG HOVERKRAF TUWAF UNTUK MEMBANTU MANGSA BANJIR DI TIMUR TENGAH
Profesor Rushwan menghantar keseluruhan kilang Hovercraft untuk menyelamatkan mangsa banjir yang akan datang yang dia ramalkan akan berlaku pada 2009 mengikut modul 5Dnya.
Pelabuhan Dubai mengikut arahan csis canada memusnahkan kontena, kerajaan arab menghentikan kilang alternatif kedua, banjir berlaku dalam tempoh tepat 2009 dengan beribu-ribu kematian.

2010
MENCIPTA KENDERAAN NANOTEKNOLOGI EMAS UNTUK MEMBAWA RAWATAN PHYTOS SEMULA JADI
Profesor Rushwan menggunakan makmal baharunya 99.999 nanogold untuk membawa rawatan farmaseutikal kepada barisan baharu suntikan semula jadi nano perubatan terus ke sistem badan untuk Kanser, Pembesaran Zakar, dan akhirnya ia digunakan melawan covid-19 dengan jayanya.

2011 MELANCARKAN KEMPEN
ANTARABANGSA SATU JUTA PENCIPTA PROF. RUSHWAN
Profesor Rushwan belajar dengan baik daripada pertemuan csis canada, oleh itu, dia memutuskan untuk melalui 7 kursus kurikulum teknousahawannya yang dijual pada harga $1 29 secara percuma untuk menjana generasi baharu yang tahu menangani cabaran, sedekad kemudian, muat turun percuma lulus lebih banyak. daripada 10 juta pelajar usahawan teknologi di seluruh dunia.

2015
MENCIPTA DESTILATOR AIR TERBUNUH TENAGA SURIA KESELURUHAN DENGAN
TANGKI MAMPATAN BAHAN API HIDROGEN/OKSIGEN
Profesor Rushwan menemui metodologi pintar untuk menyimpan tenaga suria tanpa bateri dengan menggunakan pemisahan Oxy/Hydro, kemudian sistem enjin & penjana Oxy/Hydro baharu yang dibangunkan.
Profesor Rushwan menggunakan cermin tahan karat cekung mendatar melawan tiub air terbunuh SS mendatar untuk mendapatkan wap ultra panas untuk air tawar dan menggunakan selebihnya untuk pengeluaran Oxy/Hydro yang murah.

HTTPS://WWW.RUSHWAN.ORG

2017
MENGGUNAKAN BLOCKCHAIN UNTUK MENDAPATKAN PILIHAN RAYA YANG JUJUR & ADIL YANG DISAHKAN
Profesor Rushwan menggunakan sistem serupa bitcoin untuk digunakan dalam pilihan raya dan apa-apa saiz untuk menyelesaikan dilema pilihan raya di seluruh dunia

Prof Rushwan Malaysia L

KEMPEN TANDA HIJAU PROFESOR RUSHWAN 2019
Kempen Profesor Rushwan Green Mark

2020
MENCIPTA VAKSINASI UDARA AWAM COVID-19
Di tengah-tengah pandemik korona covid-19, Profesor Rushwan mencipta dan menguji alat untuk menukar bakteria & virus dalam apa jua jenis atau variasi di udara menjadi zarah mati yang baik sebagai vaksin segera untuk apa sahaja di udara, tidak berbahaya pada masa yang sama masa

GARISAN SABIT ANTARABANGSA 2021
DAN BUKANNYA GARISAN GREENWICH
Profesor Rushwan mencadangkan untuk menggantikan garisan Greenwich dengan garisan sabit antarabangsa "ICL". Sebagai penyelesaian Ideal untuk lebih 2 bilion umat Islam di seluruh Dunia untuk kalendar Islam bersatu Mula di seluruh dunia dan jam tangan terprogram elektronik yang mengikuti permulaan hari menjelang matahari terbenam dan bukan tengah malam.
Profesor Rushwan meramalkan bahawa seluruh dunia akan memerlukan sistem baharu ini sebaik sahaja bumi yang dijangka berputar perlahan secara tiba-tiba.


HTTPS://WWW.RUSHWAN.ORG


Prof Rushwan Malaysia L

الدكتور محمد الزمزمي
رئيس لجنة العلاقات العامة ببنك التقنيات الدولي
والحاصل على درجة التآخي مع البروفسور رشـــوان
Dr. Hamed A. Mohamed Rushwan, B.Sc-B.A.T.S, Ph.D.
كورسات البروفسور رشـــــوان المجانية - عشرة ملايين تحميل حول العالم
https://rushwan.com/
كتالوج قطاع النياجرا الصحي ببنك التقنيات
https://www.rushwan.net/
منتجات تقنية النانو العلاجية من بنك التقنيات
https://www.rushwan.com/nanomax/
قطاع النشر والإعلام ببنك التقنيات الدولي
https://www.rushwan.org
https://www.rushwan.com/media/
حقيبة رشــوان - الإختراع الذي من أجله إعتقلت عمان البروفسور رشــــوان
https://www.rushstar.com/
طواف رشـــوان - هوفركرافت الإنقاذ الذي منعته السعودية و ضحت بعشرات الآلاف في السيول
https://www.hovercollege.com


سعد ثابت

المساهمات : 1233
تاريخ التسجيل : 18/06/2020

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى